Over ons

Kokoon Design is een Belgisch bedrijf, gespecialiseerd in het groothandel van moderne designmeubilair.

Met zijn 10 jaar ervaring in productiebeheer samen met partnerfabrieken, heeft Kokoon Design gunstige gelegenheden en waardevolle klanten ontmoet die mee hebben geholpen wereldwijd te groeien en grotendeels in Europa: België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Groot-Brittannië, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Polen, Slowakije, Tsjechië, Hongarije, Spanje, Portugal, Italië, Estland, Slovenië en Litouwen.

Wij streven ernaar om de behoeften van onze klanten te begrijpen en te vervullen, daarom reizen wij de hele wereld door om de meest geschikte fabrieken te vinden voor onze producten. Wij selecteren enkel de beste, gaan ze regelmatig bezoeken en controleren hun productie processen.

Na elke systematisch post-productie controle, worden de producten opgeslagen in onze ultramoderne logistieke platform van 10.000 m². Dit stelt ons in staat om onze klanten in 2-10 dagen te leveren, en dit ongeacht de hoeveelheid.

Naast onze groothandelsactiviteit, bieden wij ook een dropshipping service aan. Deze dienst biedt u de mogelijkheid om u rechtstreeks te leveren, op uw eigen locatie, zonder beperking van enig volume (of formaat) noch minimale hoeveelheid.
(Onder voorbehoud van verschillende communicatie- en kwaliteitscriteria) kunnen wij rechtstreeks naar uw eigen klant leveren. Een echt voordeel voor degenen die onze producten willen verkopen zonder zich zorgen te maken over de aankoop van goederen, opslag en logistieke kosten.

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe producten om uw wensen te voldoen. We zullen u steeds verrassen met nieuwe originele artikelen.

België
Nederland
Luxemburg
Frankrijk
Groot-Brittannië
Estland
Denemarken
Duitsland
Oostenrijk
Tsjechië
Slowakije
Slovenië
Hongarije
Spanje
Portugal
Italië
Polen
Litouwen

Aarzel niet om onze producten te ontdekken op onze online catalogus.

Dit artikel is ook beschikbaar in: Engels, Frans

Comments are closed.